088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Over autoverhuur in Rotterdam Centraal Station

Uw huurauto boeken bij Europcar autoverhuur Rotterdam Centraal Station kan gemakkelijk online en telefonisch. Huur een auto tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Zo kunt u voor elk doeleinde een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Rotterdam regelt u bij Europcar Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Alexander, Rotterdam Zuid en Rotterdam Airport.

Heeft u binnenkort een familieweekend –uitje en wilt u daarvoor een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

 

Zet uw reis efficiënt voort

Onze vestiging Rotterdam Centraal Station, maakt het voor iedereen toegankelijk om een auto te huren in Rotterdam. Vanuit de tram, bus, trein of fiets heeft u de mogelijkheid om uw reis snel en efficiënt voort te zetten. Vanuit Rotterdam Centraal Station bent u met uw huurauto in no-time in Zeeland, Luxemburg, België en zelfs in Parijs!

Een geschikte huurauto kiezen

Een auto huren bij Europcar Rotterdam Centraal Station doet u gemakkelijk en snel. De vestiging Europcar Rotterdam Centraal Station biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark.

Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208 voor een vriend(in)enweekend, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat voor een weekendje weg naar België of Frankrijk.

Ook verhuren wij bij Europcar Rotterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of vrijgezellenfeesten. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Rotterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

In het wagenpark van Europcar Rotterdam Centraal Station  zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij Europcar autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur  kunt u speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Wij vinden het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Huurauto inleveren, waar doe ik dat?

Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Rotterdam Centraal Station? Bij Europcar Rotterdam kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties