088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur in Rotterdam Alexander

Een auto huren in Rotterdam kan eenvoudig bij Europcar autoverhuur. Uw huurauto boeken bij Europcar autoverhuur Rotterdam Alexander kan gemakkelijk online of telefonisch. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Zo vindt u voor elk doeleinde een geschikte auto. In Rotterdam is Europcar te vinden in Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Alexander, Rotterdam Zuid en Rotterdam Airport. Huur een auto tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Gaat u verhuizen of heeft u binnenkort een groepsuitje en wilt u daarvoor een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

De vestiging bereiken

Onze vestiging Rotterdam Alexander, maakt het voor iedereen toegankelijk om een auto te huren in Rotterdam. Onze vestiging is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van Station Rotterdam Alexander, zo kunt u uw reis vanuit de trein, metro of bus snel en gemakkelijk voortzetten.

Goed om te weten wanneer u uw huurauto ophaalt

Een auto huren bij Europcar Rotterdam Alexander doet u gemakkelijk en snel. De vestiging Europcar Rotterdam Alexander biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Voor elke gelegenheid vindt u een passende auto.

Huur een auto bij Europcar Rotterdam Alexander en rij vanuit de drukke Maasstad binnen een half uur naar de serene Biesbosch ten zuidoosten van de stad. In de Biesbosch bevinden zich twee zogenaamde toeristische overstappunten, waar de huurauto geparkeerd kan worden en met de fiets of te voet het prachtige natuurgebied bezocht kan worden. Nog een optie is Zeeland, gekenmerkt door de vele wateren en eindeloze duinen. Ook Zeeland kan vanuit Rotterdam Alexander binnen een uur bereikt worden.

In het wagenpark van Europcar Rotterdam Alexander  zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij Europcar autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur  kunt u speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Huurauto inleveren

Bij Europcar Rotterdam kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Rotterdam Alexander? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties