088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur vanaf Rotterdam Airport

Op zoek naar autoverhuur op Rotterdam Airport? Gemakkelijk en snel een auto huren kan bij Europcar autoverhuur. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto. Een auto huren in Rotterdam regelt u bij Europcar Rotterdam Airport, Rotterdam Zuid, Rotterdam Alexander en Rotterdam Centraal Station.

Heeft u een vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wilt u daarvoor een busje huren in Rotterdam?  Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

 

Autoverhuur Rotterdam Airport

Een auto huren in Rotterdam Airport doet u gemakkelijk en snel bij Europcar. De vestiging Europcar Rotterdam Airport biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Om met het grootst mogelijke gemak de (vakantie)dagen door te komen, is een huurauto erg handig. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld zelf geen auto mee te nemen en te laten staan totdat u terug bent van vakantie.

Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Zo zijn de middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208 en  grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat, ideaal om al uw koffers mee te nemen.

Ook verhuren wij bij Europcar Rotterdam auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio voor een weekendje weg met vriend(in)en of voor het vieren van een jubileum.  Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Rotterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

Wist u dat?

In het wagenpark van Europcar Rotterdam Airport  zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Rotterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All-season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Daarnaast bieden wij bij Europcar Autoverhuur u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren, zodat u ook met de caravan weg kunt. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren BOVAG kwalificatie om hieraan te voldoen.

Gemakkelijk inleveren

Bij Europcar Rotterdam Airport kunt u uw huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke stadsvestiging in Nederland. Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Rotterdam Airport? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties