088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Over Autoverhuur in Rotterdam

Op zoek naar autoverhuur in Rotterdam? Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een auto. Boek uw huurauto bij Europcar gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een ruim wagenpark aan huurauto’s. Voor elk doeleinde is er een passende auto te vinden. Een auto huren in Rotterdam regelt u bij Europcar Rotterdam Alexander, Rotterdam Centraal, Rotterdam zuid en Rotterdam Airport.  Profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa en huur een auto tegen een scherpe prijs. Wanneer u een auto huurt bij Europcar dan beschikt u altijd over een jonge auto en kunt u deze eenvoudig weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan dat u de auto heeft opgehaald? Dat kan met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Bovendien beschikt Europcar van een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Bent u met een groter aantal personen en wilt u daarom een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Een busje huren voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé, Europcar biedt u de uitkomst. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw personenbusje, bestelbus of verhuiswagen voor het vervoer in  Rotterdam.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen op onze “Veel gestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Bezoek Rotterdam en omgeving

Een auto huren om Rotterdam en de omgeving beter te verkennen? Europcar biedt diverse oplossingen voor auto verhuur.  Bezoek en ontdek dé havenstad van Nederland. Of u nou voor kunst & cultuur gaat, geniet van het uitzicht vanaf de Euromast, even lekker wilt shoppen of de Rotterdamse haven wilt bezoeken er is genoeg te doen om een goed weekend te vullen.

Zeker als u zowel stad als haven wilt bezoeken om uw dagje uit of weekendje weg onvergetelijk maken, is een auto huren in Rotterdam ideaal. Wij beschikken over de juiste type huurauto voor u. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Europcar Amsterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper.

Een auto huren in het weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven, onze medewerkers van de vestigingen leggen deze graag aan u voor. Om een auto te huren bij Europcar gaat u snel naar één van de vestigingen in Rotterdam of regelt u dit gemakkelijk zelf online

Het verkeer in Rotterdam

Met brede wegen en een paar fantastische bruggen is het verkennen van Rotterdam met de auto een perfecte keuze. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid. Een dagje shoppen of een museumbezoek is dus makkelijk te realiseren. Een auto huren in Rotterdam hoeft geen obstakel te zijn: Europcar autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij u in de buurt!

Veilig de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Europcar Rotterdam zorgen ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het auto huren in Rotterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Altijd een locatie in de buurt

Met ruim 37 vestigingen die Europcar telt, is er altijd een locatie bij u in de buurt te vinden. Zo kunt u eenvoudig en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen op een van de dichtstbijzijnde locaties. Europcar beschikt over een landelijk dekkend netwerk, daardoor profiteert u van het gemak van altijd een vestiging in de buurt.

Auto huren op een van onze locaties in Rotterdam? Onze vestigingen in Rotterdam zijn gemakkelijk te bezoeken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Rotterdam vindt u 5 vestigingen: In en rondom het centrum van Rotterdam, een luchthavenvestiging Rotterdam Airport aan het Airportplein 4 3045 AP, Rotterdam en een reeds geopende truckvestiging aan de haven aan de Driemanssteeweg 11 3084 CA, Rotterdam. Hier kunt u alleen vrachtwagens en bestelwagens huren. 

Vraag en antwoord


Is het mogelijk een luxe auto te huren in Rotterdam?

Een auto huren in Rotterdam, is dat mogelijk kilometervrij?

Kan ik een auto huren als ik 18 jaar ben in Rotterdam?

Waar kan ik een auto huren in Rotterdam Zuid?

Is het mogelijk een auto te huren op zondag in Rotterdam?

Ik wil een auto huren in Rotterdam zonder creditcard, is dat mogelijk?

Kan ik een auto met automaat huren in Rotterdam?

Kan ik een auto huren met trekhaak in Rotterdam?

Onze acties