088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Auto huren in Nijmegen

Nijmegen vormt de ideale uitvalsbasis om zowel het Oosten van Nederland als het Westelijke deel van Duitsland te verkennen met een huurauto van Europcar. Volgens historici is Nijmegen naar alle waarschijnlijkheid de oudste stad in het huidige Nederland en inmiddels meer dan 2000 jaar oud. Na een bezoek aan het mooie oude centrum kunt u bij Europcar Nijmegen een auto huren en comfortabel de omgeving ontdekken.

Omgeving van Nijmegen met huurauto

Nijmegen bevindt zich op slechts enkele kilometers van de Duitse grens en dichtbij enkele boeiende Nederlandse locaties. Rij met de huurauto naar de natuur in het Rijk van Nijmegen of rij iets verder naar de Veluwe. Maakt u liever een cultureel uitstapje, dan kunt u ook een auto huren voor  een stedentrip naar Arnhem op een half uur van Nijmegen of het Duitse Essen op iets meer dan een uur van Nijmegen.

Met zijn allen op stap

Misschien heeft u zelf een auto, maar is deze auto niet groot genoeg om iedereen te vervoeren die mee moet. Bij Europcar is het mogelijk om ruime auto’s huren, zodat er nooit een gebrek aan ruimte is. Veel spullen meenemen? Huur dan een busje voor extra bergruimte.

Onze acties