088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Gemakkelijk een auto huren in Haarlem

Soms heeft u een huurauto nodig. Bijvoorbeeld als u zelf geen auto hebt en op vakantie of een dagje er tussenuit wilt. Maar u kunt ook een auto huren wanneer u een keer meer ruimte nodig hebt in de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderfeestje of omdat het uw beurt is een deel van het team van uw zoon of dochter naar een uitwedstrijd te rijden. Bij Europcar Autoverhuur in Haarlem regelt u snel, gemakkelijk en goedkoop een huurauto.

Ook voor een bestelbus

Wist u dat u bij Europcar ook een bestelbus kunt huren? In het wagenpark vindt u verschillende ruime bestelbussen met voldoende laadruimte om meubels in te vervoeren voor een verhuizing. Een busje huren is net zo eenvoudig te regelen bij Europcar Autohuur.

Met het gezin een dagje uit

Vanuit Haarlem rijdt u gemakkelijk overal naar toe. Kiest u voor het strand als uw bestemming, dan heeft u met uw huurauto een ruime keuze uit Nederlandse badplaatsen zoals Julianadorp, Zandvoort en zelfs Texel. Ook kunt u natuurlijk een dagje naar de kaasmarkt in Alkmaar. Of wordt het toch een dagje Amsterdam? Vanuit Haarlem steekt u tevens eenvoudig over via Enkhuizen naar Lelystad voor een middagje winkelen. Wat u ook gaat doen, met een huurauto bent u er zo – en kunt u genoeg meenemen om er een geslaagde dag van te maken.

Klaar voor de reis? Reserveer dan direct uw huurauto online!

Onze acties