088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Auto huren Goes

Met een huurauto van Europcar Goes kan met gemak Zeeland en ook België verkend worden. Het meer dan duizend jaar oude Goes beschikt over een gemoedelijk centrum waar volop gewinkeld kan worden, maar is ook gelegen op korte afstand van prachtige Zeelandse natuur. Een auto huren bij Europcar Goes geeft u de vrijheid om de omgeving op uw eigen tempo te ontdekken.

Met de huurauto op pad vanuit Goes

Naast de prachtige natuur, kan ook de Zeelandse hoofdstad Middelburg bezocht worden vanuit Goes. De huurauto kan gemakkelijk geparkeerd worden in de parkeergarage onder het oude centrum van de stad. In Middelburg kan naar hartenlust gewinkeld worden, maar ook genoten worden van de rijke geschiedenis van de stad en provincie, met het eeuwoude stadhuis als hoogtepunt.

Uitstapje naar België

Een auto huren bij Europcar Goes betekent dat zowel Brugge als Gent in Belgisch Vlaanderen binnen anderhalf uur bereikt kunnen worden. Beide steden beschikken over een adembenemend historisch centrum, waarbij dat van Brugge zelfs is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Veel personen of materiaal vervoeren? Het is ook mogelijk om een grote personenwagen voor maximaal negen personen of een busje te huren bij Europcar Goes.

Onze acties