088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur in Den Haag West

Bent u op zoek naar een huurauto in Den Haag West? U boekt uw huurauto bij Europcar gemakkelijk online of telefonisch. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Den Haag regelt u bij Europcar Den Haag West of Den Haag Centrum. Bij ons huurt u een auto tegen een scherpe prijs en profiteert u van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wilt u daarvoor een busje huren in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Gaat u verhuizen? Of bent u opzoek naar een busje voor een kinderfeestje,  vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Den Haag en omstreken.

Eventuele vragen omtrent een auto huren bij Europcar? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over graag.

Waar vind ik Europcar in Den Haag West?

Europcar Den Haag West is te vinden op de Savornin Lohmanplein, vlakbij Scheveningen, één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Uiteraard is deze plaats goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Heeft u bijvoorbeeld zin in een dagje Scheveningen, dan kunt u een auto huren bij Europcar Den Haag West.  Hier kunt u natuurlijk ook uw auto huren voor een familievakantie of -uitje. U bent vanuit Den Haag namelijk ook zo in Rotterdam, Zeeland, Amsterdam en Utrecht.

Dit heeft u aan Europcar autoverhuur

Een auto huren in Den Haag West doet u gemakkelijk en snel bij Europcar. De vestiging Europcar Den Haag West biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Europcar Den Haag ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Den Haag of regel het gemakkelijk zelf online.

In het wagenpark van Europcar Den Haag West  zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Den Haag biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Ook is het mogelijk om bij Europcar autoverhuur Den Haag voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Inleveren kan in heel Nederland

Bij Europcar Den Haag kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Den Haag West? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit

Onze acties