088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Over Autoverhuur in Den Haag Centrum

Op zoek naar een autoverhuur in Den Haag Centrum? Dat kan eenvoudig en snel Europcar. Boek uw huurauto bij Europcar gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark, zo is er voor elk doeleinde een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Den Haag regelt u bij Europcar Den Haag Centrum of Den Haag West. Huur een auto tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Vragen omtrent een auto huren in Den Haag? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Heeft u vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wilt u daarvoor een busje huren in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Gaat u verhuizen? Of bent u opzoek naar een busje voor een kinderfeestje,  vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Den Haag en omstreken.

Vindt uw huurauto bij Europcar Den Haag Centrum

Europcar Den Haag Centrum is te vinden op de Binckhorstlaan. Hierdoor kunt u de huurauto gemakkelijk ophalen met het openbaar vervoer en kunt u nadat u de huurauto weer heeft ingeleverd gemakkelijk verder reizen. Een auto huren in Den Haag Centrum is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Huurauto ophalen? Dit moet u weten

Een auto huren in Den Haag Centrum doet u gemakkelijk en snel bij Europcar. De vestiging Europcar Den Haag Centrum biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Europcar Den Haag ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio.

In ons wagenpark zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Den Haag biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Ook is het mogelijk om bij autoverhuur in Den Haag voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Uw huurauto gemakkelijk inleveren

Bij Europcar kunt u uw huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Den Haag Centrum? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties