088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Een auto reserveren bij Europcar autoverhuur Den Haag? Dit zijn uw voordelen

Op zoek naar autoverhuur in Den Haag? Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een auto. Boek uw huurauto bij Europcar gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een ruim wagenpark aan huurauto’s. Voor elk doeleinde is er een passende auto te vinden. Een auto huren in Den Haag regelt u bij Europcar Den Haag Centrum en Den Haag West. Profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa en huur een auto tegen een scherpe prijs. Huurt u een auto bij Europcar? Dan beschikt u altijd over een jonge auto en kunt u deze eenvoudig weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan dat u de auto heeft opgehaald? Dat kan met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Bovendien beschikt Europcar van een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Liever een busje huren in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij Europcar. De bus verhuur kunt u gebruiken bij een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé, Europcar biedt u de uitkomst. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw personenbusje, bestelbus of verhuiswagen voor het vervoer in Den Haag

Heeft u vragen omtrent een auto huren? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen op onze “Veel gestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

 

Bezoek Den Haag en omgeving

Een auto huren om Den Haag en de omgeving beter te verkennen? Europcar biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Wilt u een bezoek brengen aan het Binnenhof, gaat u liever naar Madurodam, of is het een goed moment om uit te waaien op Scheveningen? En waarom niet allemaal?

Of u nou van plan bent de stad te ontdekken met een grote of kleine groep mensen. Wij beschikken over de juiste type huurauto voor u. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Europcar Den Haag  ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio.

Een auto huren voor een lang weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven, onze medewerkers van de vestigingen leggen deze graag aan u voor. Om een auto te huren bij Europcar gaat u snel naar één van de vestigingen in Den Haag of regelt u dit gemakkelijk zelf online.

Het verkeer in Den Haag

Gaat u de weg op met de huurauto in Den Haag dan bent u zo in de Haagse binnenstad en binnen tien minuten ook aan het strand. Een auto huren in Den Haag geeft u de kans om te genieten van de sierlijke oude binnenstad met de vele regeringsgebouwen.

Daarnaast is autoverhuur in Den Haag ook erg praktisch. Vanaf één van de grote vliegvelden in de buurt bent u binnen de kortste keren in Den Haag en omstreken. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid. Een auto huren hoeft geen obstakel te zijn: Europcar autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij u in de buurt

Verzekerd de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Europcar Den Haag zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw auto verhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Den Haag biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij de autoverhuur in Den Haag is er mogelijk om voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Altijd een locatie in de buurt

Met ruim 37 vestigingen die Europcar telt, is er altijd een locatie bij u in de buurt te vinden. Zo kunt u eenvoudig en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen op een van de dichtstbijzijnde locaties. Europcar beschikt over een landelijk dekkend netwerk, daardoor profiteert u van het gemak van altijd een vestiging in de buurt.

Auto huren op een van onze locaties in Den Haag? Onze vestigingen in Den Haag zijn gemakkelijk te bezoeken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Den Haag vindt u 2 vestigingen: Een in het centrum van de stad aan de Binckhorstlaan 297 2516 BC, Den Haag en een in Den Haag West aan de De Savornin Lohmanplein 5a 2566 AA, Den Haag.

 

Vraag en antwoord


Kan ik een auto huren in Den Haag, kilometervrij?

Kan ik een luxe auto huren in Den Haag?

Kan ik een auto huren in Den Haag voor 1 dag?

Een auto huren in Den Haag, wat zijn de prijzen?

Onze acties