088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Huur een auto vlakbij de grens

Breda ligt vlakbij de Belgische grens en is daarom een drukbezochte stad. De stad is gemakkelijk toegankelijk dankzij de omliggende snelwegen en de goede infrastructuur. Breda is een mooie uitvalsbasis, omdat u zo over de grens, maar ook snel in de omliggende provincies bent. U kunt bij Europcar Autoverhuur Breda-Noord goedkoop een auto huren om de omgeving te verkennen.

Op vakantie met een huurauto

Stel, u rijdt normaal in een kleine vierpersoonsauto, omdat u voor uw woon-werkverkeer daar voldoende aan hebt. Maar misschien wilt u wel een weekje weg met vrienden naar de Ardennen of met het hele gezin naar Zuid-Frankrijk. Dan kunt u hiervoor een auto huren in Breda-Noord. Bovendien hoeft u niet met meerdere auto’s te rijden of opgepropt te zitten in een kleine wagen. In het grote wagenpark van Europcar autohuur Breda-Noord vindt u altijd de auto die bij u past.

Europcar, ook voor bestelbussen

U kunt ook een bestelbus huren bij Europcar Breda-Noord U kunt bijvoorbeeld een bestelbus huren om de tenten en andere kampeerspullen voor een survivaltrip naar de Ardennen te brengen. Maar u kunt natuurlijk ook een busje huren voor een verhuizing of voor het vervoeren van bouwmaterialen. Ook de bestelbussen zijn zeer voordelig in huurprijs.

Onze acties