088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Over Europcar autoverhuur Amsterdam Zuid-Oost

Opzoek naar een autoverhuur in Amsterdam Zuid-Oost? Bij Europcar huurt u een auto tegen een scherpe prijs en profiteert u ook direct van gratis 24/7 pechhulp in Europa. Uw huurauto boeken bij Europcar autoverhuur Amsterdam Zuidoost kan gemakkelijk telefonisch of online. Voor het huren van een auto in Amsterdam kunt u terecht bij Europcar Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Rai, Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam West en Amsterdam Overtoom.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Amsterdam? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Ook een busje huren in Amsterdam is mogelijk bij Europcar. Voor als u bijvoorbeeld vervoer nodig heeft voor een wat grotere groep mensen, zakelijk of privé, of voor een verhuizing. Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Hoe kom ik bij Europcar Zuid-Oost?

Europcar Amsterdam Zuidoost is gelegen vlakbij het Arena Park en de Bijlmer. Hierdoor kunt u de huurauto bij Amsterdam Zuidoost ophalen met het openbaar vervoer en kunt u nadat u de huurauto weer hebt ingeleverd gemakkelijk verder reizen. Een auto huren in Amsterdam Zuidoost is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Een auto huren bij Europcar, wat kan ik verwachten?

In ons veelzijdige wagenpark vindt u voor elk doeleinde een geschikte auto. De vestiging Europcar Amsterdam Zuidoost biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Europcar Amsterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Amsterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

Bij Europcar Amsterdam Zuid-Oost  zorgen wij ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijd met uw huurautot. Bij uw Europcar autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

In geval van diefstal of schade aan uw huurauto geldt een standaard Eigen Risico. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Uw huurauto terugbrengen

Bij Europcar Amsterdam Zuidoost kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Zuidoost? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties