088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur in Amsterdam Zuid

Bevindt u zich in de regio Amsterdam Zuid en heeft u auto nodig? Huur eenvoudig en snel een auto bij Europcar. Uw huurauto boeken bij Europcar autoverhuur Amsterdam Zuid  kan gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto te vinden. Altijd voor een scherpe prijs en profiteer daarnaast van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Wilt u een busje huren in Amsterdam om een wat grotere groep mensen te vervoeren?  Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren bij Europcar? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Waar vind ik de vestiging?

Europcar Amsterdam Zuid is gevestigd in het Novotel. Uiteraard is ook deze vestiging goed te bereiken met het openbaar vervoer. De vestiging ligt namelijk op loopafstand van station RAI. Let wel op! Deze vestiging is alleen open op basis van reserveringen. Uw huurauto bij Europcar autoverhuur Amsterdam Zuid reserveert u snel en gemakkelijk online of telefonisch.

Een huurauto naar keuze

De vestiging Europcar Amsterdam Zuid biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een zakelijke afspraak buiten Amsterdam of gewoon voor een dagjeweg. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. U kiest dan uit  kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat.

Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Amsterdam of regel het gemakkelijk zelf online. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen én zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op rijdt met uw huurauto. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Huurauto inleveren

Bij Europcar Amsterdam Zuid kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Zuid? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties