088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur Amsterdam West, dit moet u weten

Wilt u een auto huren in Amsterdam West? Dat kan eenvoudig en snel een auto bij Europcar autoverhuur. Uw huurauto boeken bij Europcar Amsterdam West kan gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Amsterdam regelt u bij Europcar Amsterdam West , Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Schiphol Airport en Amsterdam Overtoom.

Heeft u vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wilt u daarvoor een busje huren in Amsterdam?  Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Voor vragen omtrent een auto huren in Amsterdam, bekijk u onze veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Hoe bereikt u de vestiging met het OV?

De vestigingen van Europcar Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u een auto huren in Amsterdam West en u reist met het openbaar vervoer? Laat het ons weten en wij komen u ophalen bij station Sloterdijk. Wij maken onze vestigingen graag toegankelijk voor iedereen en bieden daarom een gratis Shuttle dienst aan vanaf station Sloterdijk.

Let op: In verband met corona is onze shuttle dienst tijdelijk niet beschikbaar!

Ons wagenpark in Amsterdam West

Neem eens een kijkje in ons wagenpark. De vestiging Europcar Amsterdam West biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Europcar Amsterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Amsterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

In het wagenpark van Europcar Amsterdam West  zorgen alle huurauto’s er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All-season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Kan ik mijn huurauto in een andere stad inleveren?

Bij Europcar Amsterdam West levert u uw huurauto gemakkelijk weer in bij elke Nederlandse vestiging naar keuze.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar West? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties