088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Op zoek naar autoverhuur op Amsterdam Schiphol Airport?

Bent u aangekomen op Amsterdam Schiphol Airport en wilt u een auto huren? Op de Nederlandse luchthaven Schiphol is Europcar één van de grootste spelers. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto te vinden. Een auto huren in Amsterdam kan gemakkelijk en snel bij Europcar Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam West en Amsterdam Overtoom.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Amsterdam? Neem een kijkje op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088-9005555.

De auto voor uw vakantie vanaf Amsterdam Schiphol Airport

De vestiging Europcar Amsterdam Schiphol Airport biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Om met het grootst mogelijke gemak de (vakantie)dagen door te komen, is een huurauto erg handig. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld zelf geen auto mee te nemen en te laten staan totdat u terug bent van vakantie.

Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons wagenpark. Zo hebben we kleine modellen zoals een Toyota Aygo, maar ook  middelgrote modellen en grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat, zodat u al uw koffers kwijt kunt. Ook verhuren wij bij Europcar Amsterdam auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Europcar via één van onze vestigingen in Amsterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

Heeft u een vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wilt u daarvoor een busje huren in Amsterdam?  Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Goed om te weten

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

In het wagenpark van Europcar Amsterdam Schiphol Airport zorgen alle huurauto’s  er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All-season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Waar kan ik mijn huurauto inleveren?

Lever uw huurauto gemakkelijk weer in bij  Amsterdam Schiphol of bij een vestiging naar keuze in Amsterdam maar ook bij vestigingen in een andere stad.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Schiphol? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld vanaf het vliegveld met de huurauto naar huis wil rijden. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties