088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Over autoverhuur in Amsterdam Overtoom

Een auto huren in het centrum van Amsterdam? Huur eenvoudig en snel een auto bij Europcar. Boek uw huurauto bij Europcar gemakkelijk online of telefonisch. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark aan huurauto’s. Voor elk doeleinde is er een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Amsterdam regelt u bij Europcar Amsterdam Overtoom, Amsterdam Rai, Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost. Huur een auto tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Liever een busje huren in Amsterdam voor een wat grotere groep mensen? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren bij Europcar Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze “Veel gestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hoe bereikt u de vestiging?

De vestigingen van Europcar Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken, zo ook onze locatie aan de Overtoom gelegen in het centrum van de stad. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk zodat er in de meeste gevallen een vestiging is bij u in de omgeving. Een auto huren in Amsterdam aan de Overtoom gaat dus gemakkelijk en snel. Deze locatie is met het OV te bereiken: de tram stopt voor de vestiging dus u haalt de huurauto eenvoudig op.

Waarom een auto huren bij Europcar?

De vestiging Europcar Overtoom biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Gevarieerd van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Europcar Amsterdam Overtoom ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Om een auto te huren bij Europcar gaat u snel naar één van de vestigingen in Amsterdam of regelt u dit gemakkelijk zelf online.

Alle huurauto’s in het jonge wagenpark van Europcar Amsterdam Overtoom zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw auto verhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het auto huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Onze acties