088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Auto verhuur in Amsterdam

Auto huren in Amsterdam? Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een auto. Boek uw huurauto bij Europcar auto verhuur gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een ruim wagenpark aan huurauto’s. Voor elk doeleinde is er een passende auto te vinden. Een auto huren in Amsterdam regelt u bij Europcar Amsterdam Overtoom, Amsterdam Zuid, Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost. Profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa en huur een auto tegen een scherpe prijs. Huurt u een auto bij Europcar dan beschikt u altijd over een jonge auto en kunt u deze eenvoudig weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan dat u de auto heeft opgehaald? Dat kan met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Bovendien beschikt Europcar van een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Liever een busje huren in Amsterdam  voor een wat groter aantal personen? Ook dat is mogelijk bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Europcar biedt u de uitkomst. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw personenbusje, bestelbus of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Amsterdam? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen op onze “Veel gestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Bezoek Amsterdam en omgeving

Een auto huren om Amsterdam en de omgeving beter te verkennen? Europcar biedt diverse oplossingen voor auto verhuur. Geniet van de oude binnenstad met de vele grachten, ga op reis en ontdek middeleeuwse kastelen en groene tuinen rondom Amsterdam, of ga voor een ontspannend dagje aan de kust.

Zeker als u de buitengebieden wilt zien, is een auto huren in Amsterdam de perfecte keuze. Of u nou van plan bent de stad te ontdekken met een grote of kleine groep mensen. Wij beschikken over de juiste type huurauto voor u. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Europcar Amsterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio.

Een auto huren in het weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven, onze medewerkers van de vestigingen leggen deze graag aan u voor. Om een auto te huren bij Europcar gaat u snel naar één van de vestigingen in Amsterdam of regelt u dit gemakkelijk zelf online.

Het verkeer in Amsterdam

Gaat u de weg op met de huurauto in Amsterdam dan is een kleiner model auto perfect geschikt voor de smalle straatjes die in het centrum te vinden zijn. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid. Een dagje shoppen of een museumbezoek is dus makkelijk te realiseren. Een auto huren in Amsterdam hoeft geen obstakel te zijn: Europcar autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij u in de buurt!

Veilig de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Europcar Amsterdam zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het auto huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Altijd een locatie in de buurt

Met ruim 37 vestigingen die Europcar telt, is er altijd een locatie bij u in de buurt te vinden. Zo kunt u gemakkelijk en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen in de dichtstbijzijnde omgeving. Europcar beschikt over een landelijk dekkend netwerk, daardoor profiteert u van het gemak van altijd een locatie in de buurt.

Auto huren op een van onze Europcar- locaties in Amsterdam? Onze vestigingen in Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Amsterdam zijn maar liefst 5 locaties te vinden, verspreid over heel de stad zoals in het centrum aan de Overtoom 197 1054 HT, Amsterdam of op de luchthavenvestiging Amsterdam Schiphol aan de Aankomstpassage 10 1118 AX, Amsterdam.

 

Vraag en antwoord


Is het mogelijk een luxe auto te huren in Amsterdam?

Kan ik een auto huren in Amsterdam met een automaat?

Is het mogelijk een elektrische auto in Amsterdam huren?

Kan ik een auto huren met trekhaak in Amsterdam?

Kan ik een auto huren in Amsterdam Noord?

Kan ik een auto huren in Amsterdam Oost?

Kan ik een auto huren in Amsterdam West?

Kan ik een auto huren in Amsterdam Zuidoost?

Onze acties