Huur een auto in Tenerife

Huur een auto in Tenerife

088 - 9005555 Mail ons

Europcar op Tenerife

Alle vrijheid met een huurauto op Tenerife
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Doordat het eiland van vulkanische oorsprong is, is er genoeg te zien en te doen op het eiland. Een groot deel van het eiland is natuurgebied en daardoor perfect geschikt om lange wandel- of fietstochten te maken. En als u even rust wilt na alle inspanningen kunt u vanzelfsprekend op één van de stranden terecht: op Tenerife is het bijna altijd strandweer! Lees verder

Europcar op Tenerife

Alle vrijheid met een huurauto op Tenerife
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Doordat het eiland van vulkanische oorsprong is, is er genoeg te zien en te doen op het eiland. Een groot deel van het eiland is natuurgebied en daardoor perfect geschikt om lange wandel- of fietstochten te maken. En als u even rust wilt na alle inspanningen kunt u vanzelfsprekend op één van de stranden terecht: op Tenerife is het bijna altijd strandweer!

Doordat Tenerife behoorlijk groot is, is een huurauto op Tenerife een ideaal vervoermiddel. Er is niet overal openbaar vervoer, en taxi's zijn niet altijd praktisch en daarnaast kostentechnisch gezien niet altijd aantrekkelijk. Door een auto te huren op Tenerife hebt u alle vrijheid te gaan en staan waar u wilt, helemaal op eigen gelegenheid.

Goedkoop huren op Tenerife
Zoekt u autoverhuur op Tenerife, dan is Europcar een goede en goedkope keuze Europcar heeft vele jaren ervaring en expertise over de hele wereld en levert gegarandeerd goede huurauto's tegen betrouwbare voorwaarden en scherpe tarieven. Europcar heeft daarnaast meerdere kantoren ter plaatse waar u terecht kunt voor autohuur op Tenerife.

Het grote voordeel van een auto huren bij Europcar is dat u al vanuit Nederland uw huurauto kunt reserveren en betalen. Zo hoeft u ter plaatse alleen maar in te stappen en weg te rijden! Geen gedoe met wachten op auto's, niet het gewenste type beschikbaar. U geeft uw wensen door en Europcar regelt de rest, zodat u écht kunt genieten van uw vakantie op Tenerife!

Lees minder