Huur een auto in Rome

Huur een auto in Rome

088 - 9005555 Mail ons

Europcar in Rome

Mobiel in Rome met een huurauto
Autohuur voor een trip in of buiten de stad tijdens uw vakantie, Europcar in Rome levert 100% maatwerk Na uw besluit om een auto te huren in Rome hebt u de mogelijkheid deze direct op het vliegveld in ontvangst te nemen of u kunt hem ophalen bij een van te voren afgesproken vestiging. Lees verder

Europcar in Rome

Mobiel in Rome met een huurauto
Autohuur voor een trip in of buiten de stad tijdens uw vakantie, Europcar in Rome levert 100% maatwerk Na uw besluit om een auto te huren in Rome hebt u de mogelijkheid deze direct op het vliegveld in ontvangst te nemen of u kunt hem ophalen bij een van te voren afgesproken vestiging.

Het wagenpark voor autoverhuur in Rome bestaat uit nieuwe, gemakkelijk bedienbare voertuigen in diverse prijsklassen. Van goedkope compacte stadsuitvoeringen voor het parkeren in de drukke stad, tot cabrio’s en luxe sedans waar u bij uw zakenrelaties mee voor de dag kunt komen.

Opties en accessoires
Standaard zijn alle huurauto's bij Europcar in Rome volledig casco verzekerd zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich altijd extra bij laten verzekeren.

Ook een kinderzitje, zitverhoging of een navigatiesysteem kunt u als optie bij uw huurauto voegen. Vink deze accessoires bij uw reservering aan zodat u deze kunt meenemen op het moment dat u de huurauto komt ophalen. Vanzelfsprekend zijn alle huurauto's in Rome voorzien van klimaatcontrole.

Lees minder