Huur een auto in Rhodos

Huur een auto in Rhodos

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur op Rhodos

Rhodos, ontdek het zelf 
Huur een wendbare auto uit de mini, compact of economy categorie en maak uw eigen Rhodostour. Wandelen op de vestingsmuur van de hoofdstad Rhodos, shoppen in het pittoreske Lindos en bijkomen in de koelte van de 7 Bronnen. Dit kunt u met een huurauto op Rhodos allemaal in een dag verwezenlijken. Lees verder

Europcar Autoverhuur op Rhodos

Rhodos, ontdek het zelf 
Huur een wendbare auto uit de mini, compact of economy categorie en maak uw eigen Rhodostour. Wandelen op de vestingsmuur van de hoofdstad Rhodos, shoppen in het pittoreske Lindos en bijkomen in de koelte van de 7 Bronnen. Dit kunt u met een huurauto op Rhodos allemaal in een dag verwezenlijken.

Op Rhodos biedt Europcar u de keuze uit diverse betrouwbare auto's. Zo kan ook de bestuurder optimaal van het schitterende landschap genieten. Autohuur op Rhodos is dé manier om op een relaxte manier het eiland te verkennen.

Met 4 of meer personen is een auto huren op Rhodos hét goedkope alternatief tegenover het openbaar vervoer. U kunt strand en stad in één dag combineren. Uw strandspullen en aankopen kunnen makkelijk in de bagageruimte.

Autohuur op Rhodos is 100% maatwerk
Uw huurauto is bij Europcar casco verzekerd. Eventuele extra verzekeringen kunt u bij uw huurauto online afsluiten. Het is ook mogelijk om kinderzitjes, of een GPS te huren. Dit kunt u bij uw online reservering direct aangeven zodat de gewenste accessoires voor u klaar staan bij het afhalen van uw huurauto. Boek nu direct online uw favoriete model auto.

Lees minder