Huur een auto in Mallorca

Huur een auto in Mallorca

088 - 9005555 Mail ons

Europcar op Mallorca

Eilandroute met de auto 
Het welbekende vakantie-eiland Mallorca heeft meer dan zon en strand. Besluit eens een auto te huren zodat Mallorca zich in al zijn schoonheid aan u kan laten zien. Op korte tijd rijden zit u midden in de prachtige natuur en in de historische hoofdstad Palma met zijn knusse steegjes, straatartiesten en bruisende uitgaansleven. Of vlucht van de drukte en de warmte met een airco gekoelde huurauto op Mallorca. Volg bijvoorbeeld eens de kustroute van het eiland en breng een bezoek aan het 14e eeuwse klooster in Valldemossa. Lees verder

Europcar op Mallorca

Eilandroute met de auto 
Het welbekende vakantie-eiland Mallorca heeft meer dan zon en strand. Besluit eens een auto te huren zodat Mallorca zich in al zijn schoonheid aan u kan laten zien. Op korte tijd rijden zit u midden in de prachtige natuur en in de historische hoofdstad Palma met zijn knusse steegjes, straatartiesten en bruisende uitgaansleven. Of vlucht van de drukte en de warmte met een airco gekoelde huurauto op Mallorca. Volg bijvoorbeeld eens de kustroute van het eiland en breng een bezoek aan het 14e eeuwse klooster in Valldemossa.

Als toonaangevend bedrijf in de autoverhuur heeft Europcar in Mallorca speciaal voor de vakantieganger goedkope compacte huurauto's waar u naast uw aankopen ook nog uw strandspullen in kwijt kunt.

Wat kunt u van autohuur verwachten?
Autohuur op Mallorca houdt in dat u op weg gaat in een veilige auto voorzien van een casco verzekering. Eventuele extra verzekeringen kunt u bij uw huurauto online afsluiten.

Zelfs op een klein eiland als Mallorca kan een navigatiesysteem goed van pas komen. Het GPS systeem is evenals een kinderzitje of een zitverhoging apart bij te huren. Reserveer goedkoop online en maak bijtijds uw wensen kenbaar zodat Europcar het maatwerk kan leveren waar u recht op hebt.

Lees minder