Huur een auto in Malaga

Huur een auto in Malaga

088 - 9005555 Mail ons

Europcar in Malaga

Geniet van de vrijheid met een huurauto in Malaga
Malaga is de op één na grootste stad van de zuidelijke Spaanse streek Andalusië. De stad ligt direct aan de Middellandse Zee en maakt onderdeel uit van de 'Costa del Sol'. Ook de Straat van Gibraltar ligt op slechts 100 kilometer afstand van de stad. Malaga kent een heerlijk klimaat met zachte winters en warme maar niet snikhete zomers. Lees verder

Europcar in Malaga

Geniet van de vrijheid met een huurauto in Malaga
Malaga is de op één na grootste stad van de zuidelijke Spaanse streek Andalusië. De stad ligt direct aan de Middellandse Zee en maakt onderdeel uit van de 'Costa del Sol'. Ook de Straat van Gibraltar ligt op slechts 100 kilometer afstand van de stad. Malaga kent een heerlijk klimaat met zachte winters en warme maar niet snikhete zomers.

Doordat de stad vrij uitgestrekt is, is het ideaal een auto te huren in Malaga en daarmee de stad te verkennen. Er zijn diverse kerken en kathedralen die de moeite van het bekijken waard zijn. Ook het in de elfde eeuw gebouwde Arabisch fort Alcazaba is een interessante bezienswaardigheid.

Een goede én goedkope huurauto
Voor goedkope autoverhuur in Malaga kunt u perfect terecht bij Europcar. Er zijn twee vestigingen in Malaga (het vliegveld en het treinstation) waar u uw huurauto kunt ophalen en inleveren. Doordat u uw huurauto al voor vertrek vastlegt, bent u eenmaal ter plaatse weinig tijd kwijt: instappen en wegrijden!

Autohuur in Malaga leent zich ook perfect voor een rondreis door Spanje. Doordat Europcar veel locaties in heel Spanje heeft, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen naar Malaga te vliegen, daar uw huurauto op te halen, vervolgens de prachtige zuidkust te volgen en via Gibraltar en Cadiz te eindigen in Sevilla, waar u uw auto weer kunt inleveren. De ultieme vakantie met alle vrijheid van een eigen auto. En nog goedkoop ook!

Lees minder