Huur een auto in Lanzarote

Huur een auto in Lanzarote

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Lanzarote

De ultieme vakantie met een huurauto op Lanzarote
Lanzarote is één van de bekendere eilanden van de Canarische eilanden. Het is het meest noordelijke eiland en ligt vlakbij Fuerteventura. Net als de andere eilanden is het vulkanisch en meer dan vijftien miljoen jaar geleden ontstaan. In de plaatsen Playa Blanca en Puerto del Carmen zijn veel hotels en appartementen waar toeristen genieten van het heerlijke klimaat en het aangename zeewater. Lees verder

Europcar Lanzarote

De ultieme vakantie met een huurauto op Lanzarote
Lanzarote is één van de bekendere eilanden van de Canarische eilanden. Het is het meest noordelijke eiland en ligt vlakbij Fuerteventura. Net als de andere eilanden is het vulkanisch en meer dan vijftien miljoen jaar geleden ontstaan. In de plaatsen Playa Blanca en Puerto del Carmen zijn veel hotels en appartementen waar toeristen genieten van het heerlijke klimaat en het aangename zeewater.

Maar naast zonnen en zwemmen is er op Lanzarote nog veel meer te zien en te doen. Het is dan ook ideaal om een auto te huren op Lanzarote. Zo is het erg interessant een bezoek te brengen aan het nationale park Timanfaya, waar onder meer vulkaankraters en lavavelden te zien zijn. Ook de bouwwerken van kunstenaar César Manrique zijn de moeite van een bezoek waard.

Autoverhuur op Lanzarote
Bent u op zoek naar goedkope autohuur op Lanzarote? Bij Europcar bent u aan het goede adres! De vestiging op Lanzarote zit direct op de luchthaven in Arrecife. Indien u al vanuit Nederland uw auto heeft gereserveerd en betaald, hoeft u bij aankomst op Lanzarote alleen maar in te stappen en weg te rijden!

Bij Europcar hebt u de keuze uit diverse typen auto's en doordat u van tevoren reserveert, staat er bij aankomst uw gewenste autoklasse klaar en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw vakantie! Reserveer nu goedkoop uw auto via de website.

Lees minder