Huur een auto in Kreta

Huur een auto in Kreta

088 - 9005555 Mail ons

Europcar op Kreta

Ontdek Kreta met een huurauto 
Met een huurauto Kreta verkennen is dé uitgelezen manier om de mooiste plekjes in uw eigen tempo te bezoeken. Geen lange wachttijden op warme busstations en daardoor verlies van uw kostbare vakantietijd. Met meerdere personen bent u daarnaast goedkoper uit dan met het openbaar vervoer of de taxi. Europcar Autoverhuur heeft in het wagenpark op Kreta compacte 4 en 5 deurs auto's en busjes voor als u met meer dan 6 personen bent. Lees verder

Europcar op Kreta

Ontdek Kreta met een huurauto 
Met een huurauto Kreta verkennen is dé uitgelezen manier om de mooiste plekjes in uw eigen tempo te bezoeken. Geen lange wachttijden op warme busstations en daardoor verlies van uw kostbare vakantietijd. Met meerdere personen bent u daarnaast goedkoper uit dan met het openbaar vervoer of de taxi. Europcar Autoverhuur heeft in het wagenpark op Kreta compacte 4 en 5 deurs auto's en busjes voor als u met meer dan 6 personen bent.

Autohuur op Kreta is heel flexibel. Zo kunt u bijvoorbeeld de auto op Kreta Airport in ontvangst nemen en deze op een andere vestiging inleveren.

Een huurauto op Kreta maakt uw vakantie compleet
Europcar streeft naar 100% maatwerk, kwaliteit en service. Daarom verhuurt Europcar alleen nieuwe auto's die casco verzekerd zijn. Eventuele extra verzekeringen kunt u bij uw huurauto online afsluiten.

De meest goedkope manier om een auto te huren op Kreta is met een online reservering vanuit Nederland. U kunt ook direct bij uw reservering aangeven of u een kinderzitje, zitverhoging of GPS in uw auto wenst. Deze accessoires staan dan voor u klaar wanneer u de huurauto ophaalt.
 

Lees minder