Huur een auto in Ibiza

Huur een auto in Ibiza

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur op Ibiza

Beleef Ibiza met een huurauto 
Ibiza, het populaire vakantie-eiland ten oosten van Spanje heeft voor elke soort vakantieganger wel iets te bieden. Heeft u genoeg van de drukte in het uitgaansleven van Ibiza-stad en bent u benieuwd naar wat het eiland nog meer te bieden heeft? Dan is een paar dagen een auto huren op Ibiza een leuke aanvulling op uw vakantie. Wanneer u op Ibiza een auto tot uw beschikking hebt, bezoekt u gemakkelijk de vele historische bezienswaardigheden die het eiland rijk is. Lees verder

Europcar Autoverhuur op Ibiza

Beleef Ibiza met een huurauto 
Ibiza, het populaire vakantie-eiland ten oosten van Spanje heeft voor elke soort vakantieganger wel iets te bieden. Heeft u genoeg van de drukte in het uitgaansleven van Ibiza-stad en bent u benieuwd naar wat het eiland nog meer te bieden heeft? Dan is een paar dagen een auto huren op Ibiza een leuke aanvulling op uw vakantie. Wanneer u op Ibiza een auto tot uw beschikking hebt, bezoekt u gemakkelijk de vele historische bezienswaardigheden die het eiland rijk is.

Bij Europcar huurt u betrouwbare auto's tegen aantrekkelijke tarieven. Alle huurauto’s bij Europcar op Ibiza zijn voorzien van klimaatcontrole en casco verzekerd.

Overdracht en accessoires
Wilt u uw huurauto direct na aankomst al op Airport Ibiza in ontvangst nemen of ergens anders inleveren, dan is dit mogelijk. U kunt dit direct aangeven bij uw online reservering.

Autohuur op Ibiza is in deze tijd ondenkbaar zonder voorzieningen zoals een GPS, kinderzitje of zitverhoging. Doordat niet iedereen van dergelijke accessoires gebruik wenst te maken zijn deze optioneel te huren. Vink deze extra's bij uw reservering al aan zodat u de gewenste accessoires kunt meenemen bij het ophalen van uw huurauto.

 

Lees minder