Huur een auto in Gran Canaria

Huur een auto in Gran Canaria

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Gran Canaria

Met een huurauto Gran Canaria verkennen
Wat is het heerlijk om lekker op vakantie te gaan naar de zon. Het prachtige Gran Canaria is een van de Canarische eilanden en ligt vlakbij Afrika. Het is er altijd zonnig en er is veel te zien en te doen. Het beste kunt u het eiland verkennen met een auto. Deze auto huurt u natuurlijk goedkoop bij Europcar. Makkelijk vanuit Nederland geregeld voor uw verblijf op dit mooie eiland. Lees verder

Europcar Gran Canaria

Met een huurauto Gran Canaria verkennen
Wat is het heerlijk om lekker op vakantie te gaan naar de zon. Het prachtige Gran Canaria is een van de Canarische eilanden en ligt vlakbij Afrika. Het is er altijd zonnig en er is veel te zien en te doen. Het beste kunt u het eiland verkennen met een auto. Deze auto huurt u natuurlijk goedkoop bij Europcar. Makkelijk vanuit Nederland geregeld voor uw verblijf op dit mooie eiland.

Auto huren op Gran Canaria
U kunt verschillende auto’s huren bij Europcar Autoverhuur op Gran Canaria: van grote personenauto’s voor negen personen tot kleinere wagens voor maximaal vier personen. U haalt na uw vlucht bij de balie van Europcar op het Las Palmas Gran Canaria vliegveld de auto op die u al in Nederland hebt besproken. Zo bent u verzekerd van een goedkope huurauto om het eiland mee te verkennen. En wanneer u weer vertrekt brengt u de auto gewoon weer terug op het vliegveld. Voor autohuur op Gran Canaria moet u minimaal 21 jaar oud zijn en minstens een jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Vogelpark & Christoffel Columbus
Met een huurauto bent u niet afhankelijk van taxi’s of het openbaar vervoer. Zo kunt u op uw eigen tempo naar het hotel of de bungalow rijden. Maar er valt op Gran Canaria heel wat te zien. Zo kunt u het zeer mooie vogelpark bezoeken vol tropische, bontgekleurde exemplaren. Maar ook kunt u het huis bezoeken van Christoffel Columbus.

Lees minder