Huur een auto in Fuerteventura

Huur een auto in Fuerteventura

088 - 9005555 Mail ons

Europcar op Fuerteventura

Auto huren op Fuerteventura, voor de perfecte vakantie
Fuerteventura is één van de Canarische eilanden en wordt door velen als de mooiste gezien van alle eilanden, door de prachtige natuurgebieden en de uitgestrekte stranden, waar veel surfers en kiteliefhebbers gebruik maken van de helderblauwe zee. Het eiland is niet zo druk bezocht als de andere eilanden en u kunt er daarom optimaal genieten van de rust. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar ruimte en vrijheid. Lees verder

Europcar op Fuerteventura

Auto huren op Fuerteventura, voor de perfecte vakantie
Fuerteventura is één van de Canarische eilanden en wordt door velen als de mooiste gezien van alle eilanden, door de prachtige natuurgebieden en de uitgestrekte stranden, waar veel surfers en kiteliefhebbers gebruik maken van de helderblauwe zee. Het eiland is niet zo druk bezocht als de andere eilanden en u kunt er daarom optimaal genieten van de rust. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar ruimte en vrijheid.

Een nadeel van de minder grote aantallen toeristen is dat sommige plaatsen van het eiland niet zo gemakkelijk te bereiken zijn. Het netwerk van openbaar vervoer is niet erg fijnmazig en altijd een taxi nemen is natuurlijk ook niet erg praktisch. Echter, er is ook autoverhuur op Fuerteventura en dat is natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid het eiland op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo te verkennen.

Voordelig huren op Fuerteventura
Bij Europcar kunt u een goedkope huurauto voor Fuerteventura al van tevoren reserveren. Ideaal, zo weet u zeker dat bij aankomst op het eiland uw auto voor u klaar staat en u zonder poespas kan instappen en wegrijden. Dat is nog eens het echte vakantiegevoel!

De Europcar vestiging voor autohuur op Fuerteventura bevindt zich op het vliegveld, dus geen overbodige transfers of taxi's: u stapt bij wijze van spreken vanuit het vliegtuig in uw huurauto, en ook op de terugweg kunt u de auto inleveren en gaan inchecken voor uw terugreis. Makkelijker kan het niet.

Lees minder