Huur een auto in Barcelona

Huur een auto in Barcelona

088 - 9005555 Mail ons

Europcar in Barcelona

Met een huurauto de omgeving van Bacelona verkennen 
Barcelona is ‘the place to be’. Met de aparte gebouwen van Gaudi zoals de Sagrada Familia en natuurlijk de centrale boulevard van de Ramblas. En nergens is het ’s avonds romantischer dan bij een zonsondergang vanaf de MontJuic. Nadat u enkele dagen hebt genoten van deze schitterende stad kunt u een auto huren in Barcelona en trekt u er op uit om te genieten van haar boeiende omgeving. Boek nu direct uw goedkope huurauto bij Europcar in Barcelona. Lees verder

Europcar in Barcelona

Met een huurauto de omgeving van Bacelona verkennen 
Barcelona is ‘the place to be’. Met de aparte gebouwen van Gaudi zoals de Sagrada Familia en natuurlijk de centrale boulevard van de Ramblas. En nergens is het ’s avonds romantischer dan bij een zonsondergang vanaf de MontJuic. Nadat u enkele dagen hebt genoten van deze schitterende stad kunt u een auto huren in Barcelona en trekt u er op uit om te genieten van haar boeiende omgeving. Boek nu direct uw goedkope huurauto bij Europcar in Barcelona.

Zon, zee en strand aan de Costa Brava
Vanaf de Franse grens tot aan Blanes treffen we de Costa Brava, een uitgestrekte kust vol met ruige rotsformaties en kliffen, afgewisseld met mooie baaien en stranden. Regel via Europcar uw autohuur in Barcelona en beleef het toerisme op de stranden en in de uitgaanscentra in Lloret de Mar. Of ga duiken en genieten van de mooie onderwaterwereld in de wateren voor l'Estartit. Een mooie gelegenheid om onderweg te genieten van de aparte kunst van Salvador Dali’: in het Teatro Museo Salvador Dalí in Figueres, zijn woonhuis in Portlligat of in het kasteel in Púbol.

Een excursie naar Montserrat
Met autohuur in Barcelona bent u ook in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het bedevaartsoord en natuurpark van Montserrat. Parkeer de auto onder aan de berg en ga omhoog met de stoeltjeslift. Van deze tocht, de inrichting van het klooster en van de Zwarte Madonna in de kapel zult u diep onder de indruk raken.

Lees minder