9-persoons bus huren

9-persoons bus huren

088 - 9005555 Mail ons

Heeft u plannen om met een grote groep op stap te gaan, maar is vervoer nog een vraagteken? Een personenbus biedt comfortabele zitruimte voor bestuurder en passagiers en is bovendien voorzien van extra bagageruimte. U mag een 9-persoonsbus van Europcar gewoon zelf besturen met uw rijbewijs B. En u huurt er al één vanaf 7 dagen voor €100 per dag!
 

Een 9-persoons busje huren bij Europcar is heel eenvoudig

Een weekendje weg in eigen land, of een maand toeren door Europa? Met Europcar gaat u altijd onbezorgd de weg op. Al onze tarieven zijn inclusief verzekering en 24/7 pechhulp in Europa. Ophalen kan altijd bij een vestiging bij u in de buurt. En u kunt het busje al even gemakkelijk op iedere Nederlandse Europcar-stadvestiging weer inleveren. Bekijk de mogelijkheden en reserveer uw personenbus direct online.
 

Voor langere tijd een 9-persoons bus huren

Ook als u voor langere tijd een 9-persoons bus wilt huren, heeft Europcar een passende oplossing. Met Lang Huren heeft u geen vast contract, en heeft u toch de flexibiliteit om de bus in te leveren wanneer u dat zelf wilt. Online kiest u direct de gewenste personenbus en hoe lang u wilt reserveren. Voor Lang Huren gelden dezelfde all-inclusive tarieven als voor korter huren. En ook de onderhoudskosten zijn natuurlijk gewoon voor ons.
 

Ook voor verhuur van kleinere personenbussen, bestelbusjes en verhuiswagens

Op stap met minder dan acht reisgenoten? In ons wagenpark vindt u altijd een passende bus vanaf 5 personen. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, in verschillende prijsklassen. U huurt al een personenbus vanaf €51,58 per dag. En uiteraard kunt u bij ons daarnaast ook terecht voor de verhuur van andere busjes, zoals een verhuiswagen of een bestelbus.

6 persoons busje huren
7 persoons busje huren
8 persoons busje huren
Huur een verhuiswagen
Bestelbusje huren
 

Goedkoop 9-persoons bus huren? Check onze aanbiedingen!

Bij Europcar huurt u standaard al tegen zeer scherpe tarieven. Maar we hebben regelmatig nog eens extra kortingsacties waardoor u tot wel 25% bespaart op uw huurprijs! Kijk op onze aanbiedingenpagina welke acties er op dit moment lopen en reserveer uw bus direct online!