8-persoons busje huren

8-persoons busje huren

088 - 9005555 Mail ons

 Het land door voor een vrijgezellenfeest, of met alle kleinkinderen op de achterbank naar Italië? Hoe lang, hoe ver en met wie u ook weg gaat: Europcar heeft de goedkope en comfortabele vervoersoplossing. De royale 8-persoons bus van Europcar bijvoorbeeld, biedt naast de bestuurder ruimte aan maximaal 8 passagiers en 3 koffers. U mag een 8-persoonsbus van Europcar gewoon zelf besturen met uw rijbewijs B. 
 

Comfortabel op reis met een 8-persoons bus

Met een lange reis voor de boeg, is comfort natuurlijk het allerbelangrijkst. Een personenbus van Europcar biedt comfortabele zitruimte voor bestuurder en passagiers en is bovendien voorzien van extra bagageruimte. Zo heeft u het comfort van een personenauto en de functionaliteit van een bus!

Huur uw personenbus eenvoudig online

Geen papieren rompslomp: u reserveert uw huurwagen van Europcar heel eenvoudig online. Kies de huurperiode en de vestiging waar u de 8-persoonsbus wilt ophalen. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, en in verschillende uitvoeringen en prijsklassen: u vindt in ons wagenpark altijd de wagen die bij u past. Op korte termijn huren is geen enkel probleem. U kunt uw gereserveerde wagen eventueel zelfs morgen al ophalen.

Onbezorgd de weg op met Europcar

U gaat met een huurwagen van Europcar altijd onbezorgd op pad. U huurt namelijk altijd inclusief verzekeringen en 24/7 pechhulp in Europa. En mocht uw reis, bedoeld of onbedoeld, ergens anders eindigen dan waar hij begon, is dat geen enkel probleem. U levert uw wagen zonder extra kosten in bij een andere Europcar-vestiging.

Voor onbepaalde tijd een 8-persoons bus huren

Op de bonnefooi de zon achterna, of toch nog een weekje langer genieten van de sneeuw? Met Lang Huren van Europcar huurt u uw 8-persoons bus voor minimaal 30 dagen. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u hem weer inlevert. En u huurt gewoon tegen dezelfde scherpe all-inclusive tarieven als die u anders ook van Europcar gewend bent.

Andere busjes huren bij Europcar

Behalve een 8-persoonsbus, kunt u bij Europcar ook terecht voor de huur van een 6 persoons busje, een 7- persoons busje, of een 9-persoons bus huren. En heeft u geen personen, maar goederen te vervoeren? Huur dan een Europcar verhuiswagen of een Europcar bestelbusje. Europcar heeft een passend antwoord op iedere vervoersvraag.

Momenteel zijn er geen 8-persoons bussen beschikbaar. Heeft u toch een personenbus bus nodig? Huur onze 9-persoons bus.