7 persoons busje huren

7 persoons busje huren

088 - 9005555 Mail ons

Via de Noordkaap naar Sicilië, of een weekendje met opa en oma naar de Veluwe: voor elke groep en gelegenheid heeft Europcar een goedkope en comfortabele vervoersoplossing. 
 

Reserveer uw personenbus eenvoudig online

Voor over een maand, of voor morgenochtend: wanneer u uw personenbus ook nodig heeft, u reserveert altijd eenvoudig online. Bekijk de mogelijkheden en kies online de juiste personenbus, de huurperiode en de vestiging waar u de personenbus wilt ophalen. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, en in verschillende uitvoeringen en prijsklassen: u vindt in ons wagenpark altijd de wagen die bij u past.

Onbezorgd uw 7-persoons busje huren met Europcar

Met de all-inclusive huurauto’s van Europcar u altijd onbezorgd de weg op. Al onze tarieven zijn inclusief verzekering en 24/7 pechhulp in Europa. En eindigt uw reis, bedoeld of onbedoeld, ergens anders dan waar hij begon? Geen zorgen! U kunt uw huurwagen namelijk zonder extra kosten bij een andere Europcar-vestiging inleveren. Een enkele reis is dus geen enkel probleem.

Neem de tijd! Een 7-persoons bus Lang Huren

Toch nog een weekje vastknopen aan uw lange reis? Met Lang Huren van Europcar geniet u van ultieme vrijheid en flexibiliteit. U huurt u uw 7-persoons busje voor minimaal 30 dagen, en u bepaalt vervolgens zelf wanneer u hem weer inlevert. Kies online de personenbus die u wilt reserveren. Ook voor Lang Huren gelden dezelfde transparante en scherpe all-inclusive tarieven die u van Europcar gewend bent.

Meer busjes van Europcar

Buiten 7-persoonsbussen in verschillende uitvoeringen, kunt u natuurlijk ook bij Europcar terecht voor de huur van andere bussen en busjes. Zo kunt u bij ons ook een 6 persoons busje huren, een 8 persoons busje huren, of zelfs een 9 persoons bus huren. En heeft u geen personen, maar goederen te vervoeren? Huur een verhuiswagen of een Europcar bestelbusje. Heeft u een bijzondere vervoersvraag? Schroom niet om contact op te nemen. Europcar heeft altijd een passend antwoord!

Momenteel zijn er geen 7-persoons bussen beschikbaar. Heeft u toch een personenbus nodig? Huur de 9-persoonsbus.