6-persoons busje huren

6-persoons busje huren

088 - 9005555 Mail ons

Gaat u met een groep op stap, maar zoekt u nog naar de beste vorm van vervoer? Van familieweekend tot vrijgezellenfeest: Europcar heeft vervoersoplossingen voor elke groep en gelegenheid. 
 

Uw 6-persoons busje is zo gehuurd!

Op korte termijn een personenbusje huren? Vandaag gereserveerd, is morgen ophalen bij een vestiging bij u in de buurt. Met de all-inclusive huurauto’s van Europcar u altijd onbezorgd de weg op. Al onze tarieven zijn inclusief verzekering en 24/7 pechhulp in Europa. En eindigt de reis ergens anders dan hij begon? Geen probleem! U kunt uw busje al even gemakkelijk op iedere Nederlandse Europcar-stadvestiging weer inleveren. Bekijk de mogelijkheden en reserveer uw personenbus direct online!
 

Flexibel en zorgeloos: voor langere tijd een personenbus huren

Met Lang Huren van Europcar huurt u uw personenbusje voor langere tijd, maar zit u niet vast aan een doorlopend contract. Online kiest u de zespersoons bus die u wilt reserveren, en hoe lang u wilt reserveren. U kunt de bus vervolgens inleveren wanneer u dat zelf wilt. Ook voor Lang Huren gelden dezelfde transparante en scherpe all-inclusive tarieven die u van Europcar gewend bent.
 

Ook voor verhuur van grotere personenbussen, bestelbusjes en verhuiswagens

Op stap met meer dan vijf reisgenoten? In ons wagenpark vindt u altijd een geschikte bus in de juiste uitvoering en prijsklasse. En naast personenbusjes kunt u natuurlijk ook bij Europcar terecht voor de huur van andere bussen en busjes, zoals een verhuiswagen of een bestelbus.

7 persoons busje huren
8 persoons busje huren
9 persoons bus huren
Huur een verhuiswagen
Bestelbusje huren
 

Huur uw 6-persoonsbus met exclusieve korting!

Bij Europcar geniet u standaard van zeer scherpe tarieven. Maar korting is altijd mooi meegenomen en met onze extra kortingsacties bespaart u soms wel tot 25% op de huurprijs! Kijk op onze aanbiedingenpagina naar de lopende acties. Wilt u geen enkele van onze exclusieve kortingen en aanbiedingen missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Momenteel zijn er geen 6-persoonsbussen beschikbaar. Heeft u toch een ruime personenbus nodig? Huur een 9-persoons bus.