4x Buitenlandse winkelsteden die goed met de auto te bereiken zijn

4x Buitenlandse winkelsteden die goed met de auto te bereiken zijn

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 18 oktober 2017
De ene helft van Nederland is al aan het genieten van de herfstvakantie. De andere helft heeft nog een aantal vrije dagen in het verschiet. Hoe kan je deze dagen beter invullen dan met shoppen?

Ga eens een keer naar een naar een stad die je nog niet kent! Zo zijn er genoeg buitenlandse winkelsteden die zeker een bezoek waard zijn. Wij hebben de leukste buitenlandse winkelsteden voor u op een rijtje gezet. En (niet geheel onbelangrijk) zijn ze ook nog eens goed met de auto te bereiken! Heeft u nog een ruime auto nodig om te shoppen? Bekijk hier ons aanbod.

De grootste antiekmarkt van de Benelux in Tongeren

Tongeren ligt net over de Belgische grens bij Maastricht. In deze stad is elke zondagochtend de grootste antiekmarkt van de Benelux te vinden. Deze markt bestaat maarliefst uit 350 kramen en 40 antiekzaken.

In ruim 2 uur rijdt u vanuit Utrecht naar de antiekmarkt in Tongeren. In dit geval is een ritje met de auto nog reuze handig, want alle grote inkopen kunnen zo makkelijk vervoerd worden.  

Shop overdekt designerkleding in Oberhausen

Weer of geen weer, het overdekte wintercentrum CentrO in Oberhausen is altijd een goed idee! Stap de auto in en rijdt vanuit Utrecht in 1,5 uur naar Oberhausen. Tijdens uw bezoek aan CentrO kunt u o.a. overdekt winkelen bij designersmerken, betaalbare modewinkels en speelgoedwinkels. Het is een dagvullend programma want er zijn meer dan 220 winkels te ontdekken.

Bezoek het Duitse Aken met de auto voor een dagje winkelen

Een dagje winkelen in het Duitse Aken voelt als een thuiswedstrijd. Slechts 5 kilometer over de Nederlandse grens vindt u deze leuke stad. Vanuit Utrecht rijdt u er in 2 uur naartoe.

Ga bij aankomst direct naar de Adalbertstraße en de Grosskölnstrasse, want hier zijn alle bekende modemerken en warenhuizen te vinden. Wilt u liever iets exclusievers? Duik dan een zijstraatje in rondom de Dom en de Markt voor een leuk boetiekje.

Alle nieuwsberichten