Cabriolet huren

Cabriolet huren

088 - 9005555 Mail ons

De zomer is in aantocht en dan wilt u toch niets liever dan ultieme zomergevoel beleven? Huur dan eens een cabrio bij Europcar. Geniet gedurende het voorjaar en zomer van de mooie steden en natuur die Nederland rijk is. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op vakantie naar het buitenland met deze cabrio.

Goedkoop cabrio huren

Halverwege mei zijn er weer cabrio’s in ons wagenpark opgenomen. Beleef een keer een totaal andere rijervaring dan met een reguliere auto. Open het dak en geniet.

Er zijn 2 verschillende klassen in de cabrio segment opgenomen: de ITMR (Mazda MX5) en de UTMR (Mercedes-Benz SLK).

Mazda MX5 huren

De Mazda MX5 was vanaf zijn introductie in de jaren ’80 al erg geliefd. 4 generaties later voldoet dit model nog steeds aan alle verwachtingen en is daarom opgenomen in ons wagenpark. De MX5 is een lage, lichte en open tweezitter, waarmee u het pure cabrio-gevoel ervaart. Ideaal dus voor een dagtrip of een lang weekend weg.

Mercedes-Benz SLK huren

De Mercedes-Benz SLK is een echte roadster! Het open-air seizoen kan door de SLK worden verlengd. Door de hoofd- en nekverwarming kunt u met open dak rijden van mei tot oktober bij vrijwel alle weersomstandigheden. Daarnaast trekt de SLK menig aandacht door zijn fraaie design.

Reserveren

Kunt u niet wachten om in een cabrio te rijden? Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer +31 (0)88 900 55 55 of met één van onze Europcar vestigingen.