Met de auto naar een buitenlandse kerstmarkt!

Met de auto naar een buitenlandse kerstmarkt!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 14 december 2015
Het is weer hét moment van het jaar om een kerstmarkt te bezoeken! Maak er samen met uw gezin een gezellig dagje uit van en sla uw kerstcadeaus in op de gezelligste kerstmarkten in binnen- en buitenland. Wij hebben de 5 leukste buitenlandse kerstmarkten voor u geselecteerd:

9 verschilende kerstmarkten Keulen

In het centrum van Keulen kunt u aankomend weekend genieten van 9 verschillende kerstmarkten. Het aanbod varieert van een traditionele kerstmarkt met kersthutten tot een kerstmarkt in een stadstuin met winterse lekkernijen.

Kerstmarkt Antwerpen

Door de duizenden lichtjes, kerstbomen en 4 verschillende kerstmarkten komt u direct in de kerstsfeer. In Antwerpen kunt u terecht voor een kerstbeurs, een Noorse kerstmarkt, een kerstmarkt met glühwein en snacks op een schip en een traditionele kerstmarkt in het centrum.

Kerstmarkt Oberhausen

In Europa’s grootste shoppingscenter wordt ook dit jaar de jaarlijkse kerstmarkt in Oberhausen georganiseerd. In 1.45 uur rijden vanaf Utrecht bevindt u zich al in het centrum van Oberhausen. Met ongeveer 150 houten hutten is dit de grootste kerstmarkt in het Ruhrgebied.
 
Wanneer u van iets minder commercieel houdt kunt u ook naar de kerstmarkt op de oude markt in Oberhausen. Hier vindt u een echte traditionele kerstmarkt.

 

Alle nieuwsberichten