Europcar Museum Tour

Europcar Museum Tour

088 - 9005555 Mail ons

Het is een mooie, frisse herfstdag. De zon schijnt. Bladeren aan de bomen en op het wegdek kleuren geel, oranje en rood. Een perfecte dag om met een huurauto op pad te gaan met als bestemming een prachtig museum in Nederland. Klinkt goed, toch? Dat vinden wij ook bij Europcar. En daar doen we iets bijzonders mee.

In samenwerking met tientallen musea lanceren we de Europcar Museum Tour. Nederland beschikt over vele musea waarvan sommige met het openbaar vervoer, maar andere beter met de auto te bereiken zijn.

Daarom heeft Europcar 44 ‘off the road’ musea voor je verzameld. Van bekende topstukken tot verborgen parels én allemaal uitstekend bereikbaar met de auto. Vijf toonaangevende bloggers zijn je voorgegaan. Met een auto van Europcar hebben ze een van de deelnemende musea bezocht. Hun ervaringen lees je in dit Museumboekje. Ga je liever de natuur in? Op pagina 60 ‘Extra uitjes’. lees je meer over Natuurmonumenten. Zo organiseren zij gedurende het jaar verschillende activiteiten door ons land waar je perfect een auto voor kan huren.

Neem dit boekje gratis mee en laat je inspireren. Wanneer je deze herfst dan met een auto van Europcar een museum bezoekt, profiteer je van een mooie aanbieding. En op vertoon van dit boekje krijg je bij verschillende musea extra voordeel tijdens je bezoek!

Bekijk hier de digitale versie van het museumboekje: